De bedste sølv -og forlovelsesringe

Alliance sølvringe

Dit forhold til din kæreste er tilfredsstillende, i har været sammen i lang tid og kender efterhånden hinanden godt nok til at tro at i passer sammen på mange områder. Jeres gensidige kærlighed er stærk og solid og du kan bare ikke forestille dig at leve uden hende. I kender måske allerede hinandens familier og måske bor i sammen. Du er sikker på at hun er 'den rigtige'. Hvad var det din bedstemor plejede at sige? 'Søn, gift dig ikke med den pige du kan leve med. Gift dig med den pige ikke kan leve uden.'

Det næste skridt, ifølge vores vestlige verdens traditioner, er at købe en forlovelsesring og fri til hende. Du ved måske allerede at hun vil sige ja, og at hun venter på at du tager det skridt.

Hvilken slags ring skal du købe? Din mor og tante fik gulddiamantringe da de blevet friet til. Forventer hun at du gør det samme? Men hun ved at du ikke har råd til det lige nu, for der er global krise og selvom du har et fast job, er intet sikkert for tiden og du kan miste jobbet. Du ville ikke ønske at starte dit ægteskab med erstatningsansvar og gæld.

Sølv forlovelsesring med zirkon

Har du overvejet en sterling sølvring?

Sølv er et smukt ædelt metal elsket af alle kvinder. Det er også billigere. Du har hørt at rent sølv let bliver skadet fordi det er blødt. Der er mange muligheder og du kan helt sikkert finde et stort udvalg af sølvringe, når du surfter rundt på Internettet. De findes nemlig i mange varianter. 

Sterlingsølv er som regel en legering som består af 92,5 % rent sølv og 7,5 % af et andet metal der gør mere solidt, for det meste kobber. Du kan finde smukke forlovelsesringe i sterlingsølv

Gå et skridt videre og vælg en legering med guld eller platin. Det betyder ikke så meget for prisen, men det betyder en forskel i kvaliteten. Hun er det ekstra værd for dig, ikke? Trods alt får du kun 7,5 % guld eller platin, som allerede udgør en stor besparelse.

 

Forlovelsesringe med ædelsten

Forlovelsesringe fås traditionelt med ædelstene. Du kan vælge en ægte halvædelsten eller en zirkon. Den er meget imponerende og ligner fuldstændig en ægte naturlig diamant. Nogle siger at de endnu hårdere, mere perfekte og mere holdbare end de ægte. Det kræver en diamantekspert og avanceret teknologi for at kunne se forskel. Du kan få en flot sølv forlovelsesring med zirkon for omkring 1000 kroner.

Du kan fortælle hende at ringen er lavet af guld blandet med sølv og at valgte den fordi du vidste hun virkelig ville kunne lide den. Ringen er bare et symbol på dit løfte om at gifte dig med hende.

Tilbage