De smukkeste ædelsten i sølvringe

Sterling herre sølv ringe

Sølvsmykker er ligeså populære i dag som for mange år siden. Ung eller gammel – sort er altid moderne. I dag findes der sølvsmykker i alle mulige former. Udover øreringe går man også med halskæder, armbånd og sølvringe. Der findes mange modeller også med ædle stene. Vi tilbyder de fineste ædelstene i sølvringe.

Ædelstene ser altid flotte ud. Hvis de rammes ind i skinnende sølv findes der næsten ikke noget bedre for kvinder. Nogle ædelstene passer sølv bedre end andre.

Ædelsten til sølvsmykker

Ametyst

På grund af sin skinnende lilla farve giver ametyst brugt sammen med sølv en virkelig flot effekt. De to farver komplimenterer hinanden perfekt og er specielt gode til fintslebne ametyster der passer til næsten enhver ringform. Med en sølvring med ametyst vil du helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

Regnbuefarvet månesten

Sølvringe er særligt fine sammen med regnbuefarvede månesten. De har som regel en smuk hvidlig eller blålig farve. På grund af den iriserede overflade er regnbuefarvede månesten meget populære og altid velkomne.

Krystal

Denne ædelsten kan også kombineres med sølv på grund af sin farve. Krystal er kendt for at være meget gennemsigtig. Og denne klarhed og renhed gør krystal en populær ædelsten.

Karneol

For dem der finder andre sten for kedelige eller farveløse kan karneolen anbefales. Denne ædelsten har en flot rødlig tone og bruges flot sammen med sølv. Sølvringen lives op af den smukke farve og fænger nemt øjet.

Lapis Lazuli

Denne ædelsten kan smukt kombineres med alle slags sølvsmykker. På grund af dens klare blå farve passer den perfekt til sølv og giver i en sølvring en virkelig god effekt. Den klare blå farve foretrækkes af unge kvinder.

 

Besøg vores forside for at se flotte billeder af eksklusive ringe og andre sølvsmykker.

Tilbage