Wolframringe kontra sølvringe

Pink diamant sølvringe

Jeg skrev for nylig en artikel om hvorfor du bør vælge Wolframringe i stedet for de traditionelle sølv- og guldringe. Men realiteten er at det er svært at konkurrere med tradition. De fleste holder sig til det de er vant til selvom det er dyrt. Hvis ikke guld, så er det næstbedste sølv.

Sølv har indtil videre været svært at konkurrere mod. Folk i alle aldre har det med at købe sølv fordi det er rimeligt billige smykker. Jeg var specielt en fan af sølv i mine gymnasiedage. Det er rart at huske på at jeg har 4 sølvringe på min hånd og en halskæde. Men tingene har ændret sig. Med tiden fik mange af mine sølvsmykker buler og ridser. Så har jeg jo ikke andet valg end at købe nye, vel? Da jeg har mange sølvsmykker gik det op for mig at det ville være dyrt at købe sølvringe ofte. Det er ikke økonomisk.

Wolframringe kan ikke ridses

Sølv ringe

Siden da har jeg ledt efter andre muligheder. Og det var der jeg fandt en butik der solgte wolframringe. Først tøvede jeg fordi det er ret nyt på markedet og jeg ville ikke have at mine venner siger jeg køber billige smykker. Det sjove er at indenfor få måneder gik mange af de studerende på vores skole med wolframsmykker. Et godt valg for mig. Til sidst var selv mine nærmeste venner misundelige på mine wolframringe og de købte endda lignende designs til sig selv.

Ideen med det her er at wolfram ikke er så populært som sølvringe. Men en dag vil det blive mere populært og mange vil skifte til det. Så hvis du leder efter en ring, som ikke kan ridses på nogen måde, vælg wolframringe. Det holder længe og kræver ikke meget vedligeholdelse. Det ser også skinnende ud hele tiden, så folk tror det er nyt.

Tilbage