Herresølvringe

Sølvringe har været populære i mange år som symbol på rigdom og velstand. Ikke mange har råd til dette statussymbol. Det er også et tegn op alvor i kærlighed. I moderne tider får herresølvringe en endnu vigtigere rolle som et personligt stil ikon, og herreringe er ikke blot et moderne stykke tilbehør men også nyttige til at bryde isen med socialt.

Deres stilfulde look, unikke charme og glans bidrager til deres popularitet og enhver mand bør finde de stilarter der matcher hans smag. De er også de mest overkommelige i prisen blandt andre herrevielsesringe. For dem der godt kan lide platin og gulds finish, men ikke vil bruge for mange penge, er en sølvring helt sikkert det rigtige.

Varianter af herreringe til mænd

Der findes mange varianter af sølvringe til mænd, og du kan finde dem som alt fra enkle sterlingsølvringe til ringe dekorerede med zirkoner, træ og endda muslingeskaller. Du kan for det meste finde disse ringe i en butik nær dig, eller hvis du som mange mænd foretrækker at handle på nettet, findes der adskillige webshops på nettet. Glem ikke at undersøge forskellige muligheder indenfor model, design, pris og så videre før du bestemmer dig for en.

Sterling sølvring sterling sølv ring Herreringe i sølv

Der er et par ting du skal være forsigtig med. Bær aldrig sølvringe i vand og når den bliver udsat for sollys, da den nemt ruster. Og fordi herreringe er designet til ikke at blive brugt meget, vil de blive misfarvede som en reaktion med forskellige substanser i luften, da sølv af natur ikke er så stabilt som guld eller platin. Opbevar dine ringe et sikkert sted. De er små, så du bør være sikker på at opbevare dem et sted hvor du nemt kan finde dem igen.

Hold den ren og puds den med en særlig klud for at holde glansen. Lad ikke sølvsmykker komme i kontakt med andre metaller, så undgår du korrosion og ridser. Hvis den er oxideret og blevet sort nogle steder, kan du nemt vaske den med et egnet middel og vaske det med en blød klud eller bomuld. Kontakt vores kundeservice for mere information om hvordan du passer på din herrering. De er perfekte som gave til venner eller din eneste ene.

Tilbage