Sterlingsølvringes popularitet overfor guldringe

De fleste bliver forvirrede når de skal vælge ringe. Det er som et vejkryds hvor de er usikre på hvilken vej de skal gå; sølvvejen eller guldvejen. I modsætning til traditionerne vælger mange, både gamle og unge, sølvringe. Jeg ville sige at sølv har nået sit popularitetshøjdepunkt over det sidste par år, så meget at folk i alle aldre kan ses med dem. 

Der er en del grunde til at vælge sterling sølv over guld, selvom det i sidste ende handler om smag og det udtryk man ønsker at have. Sterlingsølv er blevet et symbol på velstand og er det overvejende valg i øjeblikket. Nedenfor kan du læse nærmere om , hvor du skal vælge sølvringe frem for guldringe. 

Fordele ved sterling sølvringe vs. guldringe

Sterling sølv ringe

For det første er sterling sølv rimelig billigt. Hvis du sammenligner sølv med guld vil du blive overrasket over at sølv ofte koster en fjerdedel af det dyrere guld. Jeg købte engang en ring til min søster som blev 18. Jeg ville købe en simpel ring til hende og ledte på nettet. Jeg fandt en 14 karat alm. guldring til ca. 1000 kr. og en nøjagtig magen til i sølv til en fjerdedel af prisen. Selvfølgelig købte jeg den i sterlingsølv og kunne derfor købe et helt sæt med ring, øreringe, halskæde og armbånd til mindre end hvad ringen i guld kostede.

Bortset fra at de er betydeligt billigere end guld, har sterlingsølvringe også designs der er mere moderne og trendy. Igen sikkert på grund af den lave produktionspris, laves sølvringe i alle former og størrelser. Du kan finde forskellige designs i hobetal sammenlignet med de begrænsede muligheder i guld. I virkeligheden sætter kun din fantasi grænsen når du kigger efter et design i en butik, som du nok ikke kan finde i guld og som du nok ville skulle have speciellavet hvis du ville have det i guld.

Endelig er den dominerende årsag til at vælge sterlingsølv frem for guld at de ser mere moderne og trendy ud med sølvsmykker. Det er chikt at gå med flere sterling sølvringe på fingeren, men hvis du gjorde det samme med guld ville du blive set som flamboyant. Vil du ikke hellere kaldes chik og cool end overdådigt rig.


Sølvringe til kvinder Sølvringe i sterling Smukke sølvringe
Tilbage